Bewustwording

Bewustwording is een geschenk aan jezelf. Het is wortelen en tegelijkertijd vleugels ontwikkelen,  met zachte kracht kiezen om in het leven te staan op een liefdevolle manier in relatie tot jezelf en de andere.

Via lichaamswerk begeleid ik je in bewustwording en persoonlijke groei. Hierbij is de ervaring van het lichaam het uitgangspunt van het proces. Vaak zijn lichaam en geest uit balans omdat we bepaald zijn door gedachten – de onze of die van andere mensen – en door onze kindertijd.

Door te leren luisteren naar je lichaam word je bewust van onbewuste patronen, van je emotionele blokkades, van het steeds hervallen in dezelfde fysieke klachten.

 

Zonder oordeel luister ik naar wat zich doorheen de jaren verankerd heeft in je wezen. We maken ruimte vrij voor nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden die vertrekken vanuit je ware zelf, met respect voor je verleden en je grenzen bewarend.

Als ik je begeleid, staat vertrouwen en gelijkheid centraal. Ik creëer een veilige omgeving waarin je gehoord en beluisterd wordt en waar je doorheen het proces ervaart dat je de moeite waard bent.